български
available new and used boats

Dalian Qian Long Aquatic Sports Development Co. Ltd., което се занимава с развитието и популяризирането на водни спортове, е фирма, специализирана в проучването, развитието и производството на драконови лодки, канута, каяци, странични поплавъци, лодки с гребла, катамарани, разбиващи вълните, понтони, водни писти, шамандури и спасителни жилетки, както и други водни превозни средства и съоръжения за водни спортове. Освен това фирмата се занимава също и с планирането и организацията на дейнсоти, свързани с водни споротове, както и с изграждане на водни писти.

Територията на базата ни за производство заедно с отдела за изследвания и развитие е 36.000 м2. Познаваме и технологията на производството на яхти и разполагаме с автоматична линия за производство на драконови лодки, което е уникално в Азия. От повече от 10 години се занимаваме с проектиране и развитие и имаме професионален екип за изследвания и развитие, който разполага със сериозни технически познания.

Фирмата ни е ангажирана с отлично качество на продуктите и високо ниво на услугите и е сътрудничил като официален доставчик на съоръжения на световното първенство на клубните отбори на IDBF, на състезания с драконови лодки в Азия, на състезания с драконови лодки в Европа, на международни състезания с драконови лодки по покана, на състезания с драконови лодки в Китай, на надпревари със съзтезателни драконови лодки в рамките на общокитайските игри, на традиционните спортни игри на националните малцинства и на други международни състезания с драконови лодки, както и на националните състезания на драконови лодки.

Фирмата „Qian Long Champion” изнася съоръжения за водни спортове в 31 страни на 5 континента. Фирмата ни се развива под знака на „стремежа към съвършенство и отлично качество“ с цел да разпространява китайската култура на драконите, да популяризира и разгласява развитието на китайския спорт с драконови лодки и да продължава да осигурява продукти от високо качество и безупречни услуги.

ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat