ΕΛΛΗΝΙΚΑ
available new and used boats

Η Dalian Qian Long aquatic sports development co,ltd έχει αφιερωθεί στην εξέλιξη και προώθηση των υδάτινων αθλημάτων, και ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή του dragon boat, kayak, canoe,outrigger,rowing boat supporting facilities. Εν τω μεταξύ η εταιρεία δεσμεύεται στον προγραμματισμό και την οργάνωση των υδάτινων αθλημάτων σε σχετικές δραστηριότητες και στην εγκαθίδρυση αγώνων.


Με το R&D το εργοστάσιό μας καλύπτει μια έκταση 36.000 m2 εν τω μεταξύ εμείς διαθέτουμε την τεχνολογία της κατασκευής γιοτ, manufacturing standard mechanical automatic dragon boat production line η οπαία είναι μοναδική στην Ασία. Με περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και ανάπτυξα, η εταιρία μας ήδη προωθεί και εργοδοτεί μια επαγγελματική R&D ομάδα με τεχνική δύναμη.


Η εταιρία μας, ευαισθητοποιημένη για εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και πρόθυμη για την εξυπηρέτησή της , έγινε ο επίσημος προμηθευτής εξοπλισμού της IDBF club crew world championship,Asia dragon boat championships,Europe dragon boat championships,International dragon boat invitational tournament,China dragon boat tournament,Racing dragon boat competition in all-China games,Traditional sports game of National Minorities και αλλα πολλα πρωταθληματα dragon boat.


Υδρόβιες παραγωγές των Qian Long champion company έχουν πωληθεί σε 31 χώρες, 5 ηπείρους στον κόσμο. Η εταιρία μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με βάση το σλόγκαν «τελειότητα και ο αγώνας για αριστεία.». Προκειμένου να κληρονομήσουν και να διαδοθεί η κουλτούρα του κινεζικού δράκου, να διαδώσει και να προωθήσει την ανάπτυξη της κινεζικής βάρκας αθλητισμού στο κόσμο, να εξακολουθήσει να παρέχει πρώτης τάξεων προϊόν και άψογη εξυπηρέτηση.

ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat