rom'ân
available new and used boats

Dalian Qian Long Aquatic Sports Development Co. Ltd. este o companie dedicată dezvoltării și promovării sporturilor nautice, specializată în cercetarea, dezvoltarea și confecționarea de vehicule nautice și echipamente pentru sporturi nautice: bărci dragon, caiac, canoe, ambarcațiuni cu outrigger, bărci cu vâslă, catamarane cu disipator de unde, pontoane, piste de curse pe apă, flotoare și veste de salvare, precum și alte ambarcațiuni nautice personalizate și facilități de sprijin. Compania se mai ocupă și cu planificarea și organizarea unor activități aferente sporturilor nautice precum și cu instalarea pistelor de cursă pentru concursuri.


Baza noastră de producție împreună cu secția pentru cercetare și dezvoltare ocupă o suprafață de 36.000 m2. Avem cunoștințe în domeniul producției de yachturi, suntem dotați cu o linie de producție automatizată pentru producția bărcilor dragon, ceea ce este unic în Asia. Desfășurăm activități de proiectare și dezvoltare de mai mult de 10 ani și avem o echipă profesională de cercetare-dezvoltare care posedă cunoștințe tehnice serioase.


Firma noastră este devotată produselor și serviciilor de înaltă calitate, fiind furnizorul oficial de echipamente la campionatul mondial al echipelor IDBF, la campionatul asiatic de bărci dragon, la campionatul european de bărci dragon, la concursurile invitaționale internaționale de bărci dragon, la concursul de bărci dragon din China, la concursul bărcilor dragon de cursă din cadrul jocurilor din China, la jocurile sportive tradiționale ale minorităților naționale, precum și la competițiile naționale de bărci dragon.


Firma de produse nautice „Qian Long Champion” exportă echipamente nautice în 31 țări, de pe 5 continente. Firma noastră se dezvoltă conform sloganului ”străduință pentru perfecțiune și excelență” și vizează propagarea culturii dragonului chinezesc, răspândirea și promovarea sportului cu bărci dragon chinezești în lume, precum și furnizarea de produse de calitate superioară și de servicii impecabile în domeniu.

ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat