Hrvatski
available new and used boats

Dalian Qian Long Aquatic Sports Development Co. Ltd. tvrtka je koja se bavi razvojem i promicanjem vodenih sportova, a specijalizirala se još za istraživanje, razvoj i proizvodnju brodova zmajeva, kajak brodica, kanua, brodova za goste, veslačkih čamaca, lukobranskih katamarana, stojećih brodova, trkaćih staza, plutajućih bubnjeva i prsluka za spašavanje te drugih plovila i uređaja vezanih za vodene sportove. Osim toga tvrtka se bavi izradbom planova vezanih za vodene sportove te njihovom organizacijom i izgradnjom trkaćih staza.

Površina naše baze za proizvodnju iznosi 36.000 četvornih metara zajedno s odjelom za istraživanje i razvoj. Upoznati smo i s proizvodnjom jahti. Posjedujemo i automatiziranu traku za proizvodnju zmajevih brodova koja je jedinstvena u Aziji. Više nego deset godina sve to planiramo i razvijamo. Naši profesionalni K+F (klasifikacija za istraživanje i razvoj) zaposlenici imaju ozbiljne tehničke spoznaje.

Naša se tvrtka obvezala za proizvodnju s visokom kvalitetom i uslugom visoke razine, a sudjelovala je kao dobavljač uređaja na svjetskom prvenstvu klubova IDBF-a, na azijskim prvenstvima brodova zmajeva, na europskim prvenstvima brodova zmajeva, na međunarodnim natjecanjima brodova zmajeva, na kineskom natjecanju brodova zmajeva, na izazovu trkaćih brodova zmajeva u sklopu pankineskih igara, na tradicionalnim sportskim igrama nacionalnih manjina, te na brojnim međunarodnim i domaćim natjecanjima brodova zmajeva.


Tvrtka "Qian Long Champion" izvozi uređaje za vodene sportove na pet kontinenta i 31 državu. Naša se tvrtka dalje razvija u duhu "nastojanja u savršenstvu i odlične kvalitete" kako bi širila svijetom kinesku kulturu zmajeva, razvoj sporta kineskih brodova zmajeva te nastavila osigurati prvorazredne proizvode i besprijekorne usluge.

ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat


ChampionDragonBoat